Kérdése van? Keressen minket! (06) 1-461-01-70

Kisfeszültségű kábelszerelvények 1 kV-ig

TE Connectivity – Raychem kisfeszültségű kábelszerelvények

Kisfeszültségű kábelszerelvények alatt az 1 kV alatti feszültségtartományban üzemelő termékeket értjük.

A Raychem a saját maga által több mint 60 éve feltalált és az azóta is folyamatosan fejlesztett hőre zsugorodó termékeiből, úgymint zsugorcsövek, elágazó idomok, mandzsetták, kupakok, tömítő masszák és szalagok stb. szerelvényeket készített, melyek megoldják az erősáramú kábelek csatlakoztatásánál felmerülő alkalmazásokat.

Így a vevőknek nem magának kell összeválogatni a különböző alkatrészekből az adott alkalmazáshoz szükséges anyagokat, hanem kész megoldások közül választhat a felmerülő igénytől függően. Az így készült szerelvények teljesítik a releváns kisfeszültségű szabványokat.

A Raychem úttörő volt a csavaros kötőelemek alkalmazását illetően, és a kábelszerelvény gyártók közül elsőként fejesztett ki ilyen kábelszerelvényeket. Így összekötés vagy csatlakoztatás során a szigetelő anyag mellett a felhasználó egy kész megoldást kap, egy kézből.

A Paul Jordan – Guro cég felvásárlásával a hagyományos Raychem hőzsugor család kibővült a kiöntőgyantás, földalatti összekötő és leágazó családdal. Továbbá a Raychem egykori távközlési ágazatában kifejlesztett térhálós szilikon gél tömítések erősáramú alkalmazásokra való kiterjesztésével.

Kisfeszültségű kábelszerelvények lehetnek:

  • zsugorcsöves kábel összekötő (toldó) készletek szakadófejes csavaros toldóhüvellyel vagy anélkül, műanyag vagy papírszigetelésű kábelekre, illetve a kettő közötti átmeneti összekötésre.
  • kiöntőgyantás kábel összekötő vagy Y leágazó készletek kompakt vagy egyedi kötőelemmel vagy ezek nélkül.
  • térhálósított géltöltésű összekötő vagy Y leágazó készletek kompakt kötőelemmel vagy anélkül.
  • szabadtéri vagy belsőtéri kábel végelzárók szakadófejes csavaros saruval vagy anélkül, műanyag vagy papírszigetelésű kábelekre.
  • feszültségálló kábel véglezárók.
  • speciális összekötők halogénmentes, lángálló vagy flexibilis kábelösszekötés igényekre.

Kérdése van? Ötlete van?

Kábelszerelvényekkel kapcsolatos kérdéseivel forduljon kollégáinkhoz! Több évtizedes tapasztalattal és kimagasló szaktudással állunk rendelkezésére.

polynorm-kabelszerelvenyek-a1 polynorm-kabelszerelvenyek-b1 polynorm-kabelszerelvenyek-c1 polynorm-kabelszerelvenyek-d1 polynorm-kabelszerelvenyek-e1

Mi megválaszoljuk!

POLY-NORM 2000 Kft. H-1147 Budapest Lőcsei út 81. H-CS 8-16 P 8-14 (06) 1-461-01-70 (06) 1-461-01-71 polynorm2000@polynorm2000.hu