Kérdése van? Keressen minket! (06) 1-461-01-70

Hőzsugor végelzárók

Raychem halogénmentes hőzsugor elágazóidomok kábelek és nyílások tömítésére

Az elágazóidomok kábelvégek és kábelek átvezetésekor használatosak. Az idomok belsejét hőre olvadó ragasztóval bélelték ki, mely közönséges műanyagok, gumi és fémek felületéhez jól tapadnak, de használhatók papírszigetelésű kábelekhez is. A félkemény, közepes falvastagságú elágazó idomok ellenállnak a mechanikai igénybevételnek úgymint rezgés és a dörzsölés, továbbá időjárás- és UV állók. A kisfeszültségű, közepes falvastagságú, 2, 3, 4 és 5-szárú elágazóidomok különböző méretekben rendelhetők.  

Külön kérésre vezetőképes (conductive) elágazóidomok is rendelhetők, középfeszültségű 3-erű kábelvégelzárókhoz.

További speciális elágazó idom a flexibilis 6 szárú kivitel, mely 3+3-erű flexibilis (gumi) kábelek végelzárásánál használatosak.

Kisfeszültségű, 4-erű kábelek esetén az 502K/… sorozat használható mint kábelvégelzáró, melyet kültéri alkalmazásnál ki szoktak egészíteni EN-CGPT UV álló kábelérvédő zsugorcsővel. A Raychem 1 kV-os EPKT-00xx kábelcsaládja szintén 502K/… elágazóidomot és a saru és kábelér közötti MWTM ragasztós szigetelőcsövet tartalmazznak.

Az EPKE-4x...hőzsugorkupak készletek használhatók a feszültség alatt álló kisfeszültségű kábelek lezárására. Az 1 nagy és 4 kicsi kupakból álló készletek külső kupakján villámjel figyelmeztet, hogy a lezárt kábel feszültség alatt állhat.

Raychem halogénmentes hőzsugor kupakok kábelek lezárására

A Raychem 102L... hőzsugor kupakok belső felülete ragasztóval borított, műanyag, papír- és gumiszigetelésű kábelek végének tömítésére használják tárolás, szállítás és fektetés esetén.

Guro szilikongumi kupakok kábelek lezárására

A Guro CEC szilikongumi kupakok szintén használhatók a kábelek lezárására a tárolás és szállítás során, hogy megvédje azokat a bekerülő nedvességtől. Az átlátszó, rugalmas kupakok hőzsugor szerszám nélkül feltolhatók a kábelerekre és a burkolatra.

Kérdése van? Ötlete van?

Kábelszerelvényekkel kapcsolatos kérdéseivel forduljon kollégáinkhoz! Több évtizedes tapasztalattal és kimagasló szaktudással állunk rendelkezésére.

polynorm-kabelszerelvenyek-a3 polynorm-kabelszerelvenyek-b3 polynorm-kabelszerelvenyek-c3 polynorm-kabelszerelvenyek-d3 polynorm-kabelszerelvenyek-e3

Mi megválaszoljuk!

POLY-NORM 2000 Kft. H-1147 Budapest Lőcsei út 81. H-CS 8-16 P 8-14 (06) 1-461-01-70 (06) 1-461-01-71 polynorm2000@polynorm2000.hu