Kérdése van? Keressen minket! (06) 1-461-01-70

Használati melegvíz hőntartás

Az azonnali melegvíz nyújtotta kényelem alapkövetelmény minden korszerű melegvíz-ellátó rendszerben. Az általunk kínált Raychem és Eltrace önszabályozó fűtőkábelek egyetlen csöves rendszere a kívánt hőmérsékleten tartják a vizet az épület vízelosztó hálózatában. Az intelligens rendszer révén alacsony szinten maradnak a befektetési költségek, és gazdaságos és hatékony működés érhető el.

Higiénikus rendszer
A csővezetékekben levő kisebb víztérfogat és kisebb hőveszteség révén kevésbé súlyosak a bakteriológiai problémák.

Rugalmas és helykímélő rendszer
A csövek helyigénye csökken, mivel nincsenek visszavezetések. Minimálisra csökken a felfelé irányú vágatok, aknák és nyílások száma, és így marad szabad hely más szolgáltatások számára.

Kis befektetési költségek
A fűtőkábel egyszerű módon felerősíthető a csőre. Nincs szükség visszavezető csövekre, szelepekre vagy szivattyúkra, és elmaradnak a visszavezető rendszerekkel kapcsolatos bonyolult tervezési és kiegyensúlyozási munkálatok is.

Kisebb teljesítményfelvétel
Kisebb a rendszer hővesztesége, mivel csak a tápcső veszteségi hőjét kell kompenzálni (a visszavezető csövét nem). Nincs szükség cirkulációs szivattyúk energiaellátására sem. Az egycsöves rendszerben kisebb bojler használható, és a bojlerbe menő hidegvíz visszavezetés elmaradásával hatékonyabb a vízmelegítés.

Az intelligens HWAT-ECO szabályozóegységgel energia takarítható meg, például csökkenthető a hőmérséklet, vagy akár kikapcsolható a fűtés a vízfogyasztási csúcsok idején.

Nincsenek karbantartási költségek. A rendszernek nincsenek mechanikus részei, így pl. újracirkuláltató szivattyúk vagy szabályozószelepek, nincsenek elhasználódó alkatrészek.

A termékkínálatunkban szereplő önszabályzó fűtőszalagok és állandó teljesítményű fűtőkábelek több mint hetven típusa közül a Raychem önszabályozó HWAT és az Eltrace Traceco-W önszabályozó fűtőkábel családokba tartozó típusok alkalmazhatóak használati melegvíz hőntartásra.

Kérdése van? Ötlete van?

Fűtőkábelekkel kapcsolatos kérdéseivel forduljon kollégáinkhoz! Több évtizedes tapasztalattal és kimagasló szaktudással állunk rendelkezésére.

polynorm-futokabelek-a19 polynorm-futokabelek-b19 polynorm-futokabelek-c19 polynorm-futokabelek-d19 polynorm-futokabelek-e19

Mi megválaszoljuk!

POLY-NORM 2000 Kft. H-1147 Budapest Lőcsei út 81. H-CS 8-16 P 8-14 (06) 1-461-01-70 (06) 1-461-01-71 polynorm2000@polynorm2000.hu