Kérdése van? Keressen minket! (06) 1-461-01-70

Padlófűtés

A kényelem, különösen az otthonunkban, nagyon fontos számunkra. A Raychem intelligens elektromos padlófűtés rendszerei ezt az érzést biztosítják Önnek.

Az elektromos padlófűtés közvetlenül a padló alá szerelhető, így a bekapcsolást követően a helység gyorsan felmelegszik. Az egyenletes hőeloszlásnak köszönhetően a termosztátot elegendő 2°C-kal alacsonyabb hőmérsékletre állítani az eddig megszokottnál anélkül, hogy a melegérzet csökkenne.

Kiváló és variabilis rendszer, mivel főfűtésként és kiegészítő fűtésként egyaránt alkalmazható. Amennyiben kiegészítő fűtésként használja, tavasszal és ősszel a meglévő főfűtését akár ki is kapcsolhatja, a padlója mégis kellemes meleget biztosít a család számára – a kutyája is hálás lesz érte.

Az elektromos padlófűtés egyik sajátossága, hogy a levegő áramlása lassú, ennek következtében kevés por keletkezik. Fürdőszobákban és vizes helységekben a padlófűtés következtében a talaj gyorsabban szárad. Ennek köszönhetően csökken a penészgomba és az atkák megjelenésének kockázata. A száraz padló ugyanakkor könnyen tisztán tartható, mivel a por nem tapad meg rajta.

Háztartási készülékei és elektromos berendezései számottevő elektromágneses sugárzást bocsájtanak ki, ezzel szemben a Raychem termékek esetében, köszönhetően a speciális kétvezetős kialakításuknak, az elektromágneses kisugárzás elhanyagolható.

Az intelligens padlófűtés bármilyen típusú padlóburkolat alá szerelhető. Nem foglal el helyet az Ön “hasznos” életteréből, és a bútorai helyét is tetszőlegesen változtathatja. A Raychem padlófűtés rendszerek kellemes meleg padlót és megfelelő szobahőmérsékletet biztosítanak az otthonában, fürdőszobájában vagy akár a munkahelyén. Különböző típusú rendszereink egyaránt szerelhetők kerámia lap, parketta, laminált padló vagy szőnyegpadló alá.

A Raychem fűtőkábeleket, fűtőszőnyegeket közvetlenül a padlózat alá lehet elhelyezni. Beüzemelése nem jár porral és zajjal.
A T2Quicknet fűtőháló mindössze 3 mm vastag, ennek köszönhetően jelentéktelenül emeli meg a padló magasságát.
A tökéletes szigetelés érdekében alkalmazott T2Red + T2Reflecta önszabályozó és szigetelő fűtés rendszer is mindösszesen 13 mm vastagságú.

A termékkínálatunkban szereplő önszabályzó fűtőszalagok és állandó teljesítményű fűtőkábelek illetve fűtőszőnyegek több mint hetven típusa közül a Raychem önszabályozó T2Red és T2Reflecta, a Raychem állandó teljesítményű T2Blue fűtőkábelek illetve T2QuickNet fűtőhálók alkalmazhatóak beltéri helyiségek komfort illetve temperáló padófűtésére.

Kérdése van? Ötlete van?

Fűtőkábelekkel kapcsolatos kérdéseivel forduljon kollégáinkhoz! Több évtizedes tapasztalattal és kimagasló szaktudással állunk rendelkezésére.

polynorm-futokabelek-a15 polynorm-futokabelek-b15 polynorm-futokabelek-c15 polynorm-futokabelek-d15 polynorm-futokabelek-e15

Mi megválaszoljuk!

POLY-NORM 2000 Kft. H-1147 Budapest Lőcsei út 81. H-CS 8-16 P 8-14 (06) 1-461-01-70 (06) 1-461-01-71 polynorm2000@polynorm2000.hu