Kérdése van? Keressen minket! (06) 1-461-01-70

Csavaros kötőelemek

Kis- és középfeszültségű csavaros kötőelemek: saruk és hüvelyek

A TE Connectivity és elődje a Tyco Electronics a Hellstern és AMP Simel tudatos akvizíciójával élen járt, hogy a kis-, közép-, és nagyfeszültségű kábelszerelvényeit kötőelemekkel szállítsa vagy ajánljon hozzájuk. A cél, hogy a világon előforduló számos kábeltípus, különböző keresztmetszetekkel, ér geometriával, ér szerkezettel, és fém típussal egymással univerzálisan összeköthető lehessen, présszerszámok nélkül, akár egy helyszíni hibaelhárításnál, ahol a földben lévő kábelek adatait előzetesen nem ismerhetjük.

Az előnyök:

  • nagy keresztmetszet átfogás
  • szektor, kör, tömör és sodrott erű kábeleket ugyan azzal a kötőelemmel össze lehet kötni.
  • az ónozott kivitelű, válaszfalas, kontaktpasztával gyárilag ellátott kötőelemekkel réz és alumínium kábeleket közvetlenül össze lehet kötni. Nem kell bimetál alátét vagy kivitel.
  • a hüvelyek és a saruk belseje rovátkoltak vagy hornyoltak, ami tökéletes elektromos kontaktust biztosít.
  • a csavaros, szakadófejes kivitel pontos nyomatékhatárolással rendelkezik, így installálás során mindig úgy fognak leszakadni, hogy a kábel ereket megfelelő erővel nyomják hozzá a konnektor belső falához a tökéletes átmeneti ellenállás végett. Mindamellett a csavar bennmaradó része nem fog kilógni az összekötő testből, így zsugorcsöves alkalmazáshoz tökéletesek.
  • az installáláshoz nem kell présszerszám, egy egyszerű villáskulccsal vagy dugókulccsal is létesíthető összekötés, természetesen elektromos behajtó szerszámok is használhatók.

Kérdése van? Ötlete van?

Kábelszerelvényekkel kapcsolatos kérdéseivel forduljon kollégáinkhoz! Több évtizedes tapasztalattal és kimagasló szaktudással állunk rendelkezésére.

polynorm-kabelszerelvenyek-a9 polynorm-kabelszerelvenyek-b9 polynorm-kabelszerelvenyek-c9 polynorm-kabelszerelvenyek-d9 polynorm-kabelszerelvenyek-e9

Mi megválaszoljuk!

POLY-NORM 2000 Kft. H-1147 Budapest Lőcsei út 81. H-CS 8-16 P 8-14 (06) 1-461-01-70 (06) 1-461-01-71 polynorm2000@polynorm2000.hu