Kérdése van? Keressen minket! (06) 1-461-01-70

Poly-Norm 2000 Kft.

Cégünk, mint a Haupa szerszámgyár magyarországi képviselete, valamint a Raychem, Klöpper-Therm, Eltherm, Thermotex, Eltrace, Dekoron Unitherm kísérőfűtési rendszerek és a TE Connectivity Energy ágazat (korábban Tyco Electronics) Raychem erősáramú kábelszerelvények magyarországi disztribútora illetve importőre, szeretné szolgáltatásaival és termékeivel minél részletesebben megismertetni mindazokat, akik érdeklődésükkel megtisztelik internetes oldalunkat.

HAUPA KÉPVISELET

Általunk 1994 óta Magyarországon képviselt Haupa GmbH & CO.KG szerszámgyár kéziszerszámai és szerelési anyagai a legelterjedtebbek és a legelfogadottabbak az Unió területén, köszönhetően a széles termékválasztéknak, a kiváló minőségnek és a kedvező árnak. Folyamatosan bővülő nagykereskedői hálózatnak és több tízezer elégedett felhasználónak köszönhetően mára Magyarország lett a Haupa legdinamikusabban fejlődő piaca az Európai Unióban.

FŰTŐKÁBEL CENTRUM

Megalapításunk óta több mint 450 000 méter önszabályzó fűtőkábelt értékesített illetve épített be Magyarországon és az Európai Unió tagországaiban, mellyel a régió egyik legnagyobb disztribútorává nőtte ki magát.  Eddigi sikereinket a saját magunkkal szemben állított magas követelményeknek, vevőközpontú üzletpolitikánknak, beszállítóink több mint 30 éves tapasztalatának és termékeik kiváló minőségének köszönhetjük.

KÁBELSZERELVÉNY DISZTRIBÚCIÓ

Cégünk a Magyarországon 1972 óta piacvezető Raychem kábelszerelvények disztribútora, mely termékek köre a TE Connectivity cégcsoport szerepvállalásával további erősáramú szerelvényekkel (GURO, AMP, SIMEL, BOWTHORPE, HELLSTERN) kibővülve az utóbbi 5 évtizedben egy teljes erősáramú csatlakozó rendszerré fejlődtek 0,4 kV-tól egészen 245 kV-ig.

Folyamatosan bővülő kínálatunkba próbálunk olyan egyéb minőségi gyártók termékeit bevonni, melyek tökéletesen kiegészítik alap termékpalettánkat. Bízunk benne, hogy az építtetőktől a tervezőkig, kivitelezőktől a viszonteladókig és a végfelhasználóktól a nagykereskedőkig mindenki megtalálja az általa keresett információkat honlapunkon.

Haupa Pentair Raychem Klöpper-Therm Unitherm Eltherm Thermotex Eltrace TE Connectivity Raychem from TE Connectivity Guro STAHL ExRFID SST Group I-warm

Kérdése van? Ötlete van?

Fűtőkábelekkel, kábelszerelvényekkel, HAUPA termékekkel kapcsolatos kérdéseivel forduljon kollégáinkhoz! Több évtizedes tapasztalattal és kimagasló szaktudással állunk rendelkezésére.

polynorm-haupa-green-0125 polynorm-haupa-green-0325 polynorm-haupa-green-0225 polynorm-haupa-green-0425 polynorm-haupa-green-0525

Mi megválaszoljuk!

POLY-NORM 2000 Kft. H-1147 Budapest Lőcsei út 81. H-CS 8-16 P 8-14 (06) 1-461-01-70 (06) 1-461-01-71 polynorm2000@polynorm2000.hu