Do you have question? Contact us! (36) 1-461-01-70

Guro

Related contents

A Paul Jordan által alapított berlini elektrotechnikai gyárban különféle műanyag felszereléseket pl. kábelbilincseket, szigetelő lapokat gyártottak. A termékskála folyamatosan bővült biztosító dobozokkal, föld alatti kábelösszekötőkkel és műgyanta kitöltésű termékekkel.

A cég legismertebb terméke az EKM biztosító dobozok, amik piacvezetők voltak a német nyelvű piacokon, amikor a korábban független céget a Tyco Electronics 2001-ben felvásárolta. A felvásárlás további előremutató fejlesztéseket eredményezett a termékeknél, továbbá a hagyományos német minőségnek és a hatalmas termékskálának köszönhetően Magyarországon a közvilágítási biztosító dobozokban piacvezető.

Közvilágítási biztosító dobozok kültéri vagy beltéri alkalmazásokra (kandeláberekbe). Olvadó betétes vagy kismegszakítós kivitelben.

Guro EKM közvilágítási dobozok 5 kA-s túlfeszültség levezetővel LED-es fényforrások meghajtó áramköreinek hálózati zavarból vagy villámcsapásból eredő túlfeszültség elleni védelmére.

Földalatti Rapid műgyantás és Guroflex környezetbarát kiöntőmasszás egyenes vagy leágazó kábelösszekötők kötőelemmel vagy anélkül.

Kérdése van? Ötlete van?

Guro termékekkel kapcsolatos kérdéseivel forduljon kollégáinkhoz! Több évtizedes tapasztalattal és kimagasló szaktudással állunk rendelkezésére.

We answer!

POLY-NORM 2000 Ltd. H-1147 Budapest Lőcsei út 81. M-Th 8-16 F 8-14 (36) 1-461-01-70 (36) 1-461-01-71 polynorm2000@polynorm2000.hu