Do you have question? Contact us! (36) 1-461-01-70

TE Connectivity

Related contents

TE Connectivity (korábban Tyco Electronics) amerikai cég, a passzív kötéstechnika vezető vállalata. A TE Connectivity Erősáramú Divíziója (Energy Division) müncheni székhellyel olyan márkák gyártója és fejlesztője, mint a Raychem kábelszerelvények és szigetelő anyagok, Guro közvilágítási biztosító dobozok, SIMEL és Hellstern kötőelemek, Bowthorpe túlfeszültség levezetők.

Az amerikai Tyco Electronics a passzív kötéstechnika piacvezető cégcsoportja a 2000-es évek elején felvásárolta a világ vezető innovatív zsugorcső, szigetelőanyag és erősáramú kábelszerelvény gyártóját a Raychemet. Ezt több akvizíció követte:

AMP Simel: kis, -közép, -nagyfeszültségű kötőelemek. Földkábelekhez, szabadvezetékekhez és alállomásokhoz.

Hellstern: kis és középfeszültségű csavaros- és prés kötőelemek.

Paul Jordan – Guro: közvilágítási EKM biztosító dobozok és műgyanta kitöltésű földkábel összekötők.

owthorpe: kis, -közép, -nagyfeszültségű túlfeszültség levezetők.

Ezek a termékek egy komplex rendszerré álltak össze, és együtt lehetővé teszik, hogy bármilyen föld, lég-, vagy víz alatti kábelt vagy vezetéket össze lehessen kötni. Ahogy a cég új neve és mottója mutatja: TE Connectivity – minden összekötés számít!

Kérdése van? Ötlete van?

TE Connectivity termékekkel kapcsolatos kérdéseivel forduljon kollégáinkhoz! Több évtizedes tapasztalattal és kimagasló szaktudással állunk rendelkezésére.

We answer!

POLY-NORM 2000 Ltd. H-1147 Budapest Lőcsei út 81. M-Th 8-16 F 8-14 (36) 1-461-01-70 (36) 1-461-01-71 polynorm2000@polynorm2000.hu